AADZOEKT1
AADZOEKT2 AADZOEKT3 AADZOEKT4

BLIJ MET AAD

Luuc Turkstra, Finance & ICT manager ANWB Retail

"Professioneel, gedreven, zorgvuldig en flexibel. Op deze wijze heeft Adrienne voor ANWB Retail gedreven medewerkers voor diverse functies gezocht en gevonden. Voor de zoektocht naar een aantal Retail experts op Finance en ICT gebied heeft ze de markt en netwerken doorzocht en voor ons goede kandidaten geselecteerd, die nu met veel plezier bij ANWB Retail werken.  Aanbevolen!" 
 

Robert ‘t Hart, partner bij Nederlands Adviesbureau voor Risicomanagement (NAR)

“Professioneel, authentiek, humor en een doorpakker. Als je iets aan haar uitbesteed weet je zeker dat het gebeurt. Wij zijn zeer tevreden met haar dienstverlening en zullen in de toekomst van haar diensten gebruik blijven maken.”
 

Marina Lauer, senior hr & recruitment professional

"Bij Legal & General heb ik als corporate recruiter regelmatig met Adrienne samengewerkt. Ik belde haar met name als ik weer eens een moeilijk vervulbare vacature had. Bij Adrienne heb je niet het gevoel dat je "zaken doet" maar dat je echt samenwerkt. Ze is open en eerlijk en het is bijzonder prettig om met haar te werken. Ze komt haar afspraken na, is duidelijk in haar communicatie en ze zal altijd eerlijk zeggen welke kansen ze ziet om een functie in te vullen. Ze heeft mij geholpen bij het invullen van diverse moeilijk vervulbare functies. Haar aandacht verslapt niet als het een keer wat moeilijker is of als het iets langer duurt. Ik beveel Adrienne dan ook van harte aan." 
 

Albert Meijer, werkte als HR Director - Vopak Chemicals EMEA met Adrienne in de periode 2006 – 2011

"Een goede recruiter moet een bedrijf echt leren kennen. Spreken met mensen, meelopen in de organisatie, contacten onderhouden, weten wat er speelt en daardoor begrijpen wat voor type kandidaten echt goed bij de organisatie passen. Adrienne is een recruiter die dit meer dan begrijpt. Na onze kennismaking heeft Adrienne zich grondig verdiept in het bedrijf, met managers gesproken, de bedrijfsprocessen leren kennen en vooral: zij heeft de bedrijfscultuur en de mensen leren kennen. Met deze bagage kon Adrienne voor ons passende talenten uit de markt benaderen. Kandidaten die Adrienne introduceerde, pasten zonder uitzondering prima binnen het bedrijf. En zo groeide door de jaren heen een uitstekende samenwerking met een zeer competente recruiter. Ik kan Adrienne van harte aanbevelen!"

Jos Berkemeijer,  Managing Director Domenica a.i., Resources Global Professionals

“Perhaps she's small... but brave. Maybe you see no need for recruitment.. well, she'll prove there is. 
Adrienne proves in practice that Recruitment is a real profession. After carefully investigating client needs and the market environment, she'll take direct action by means of a relaxed but determined approach.

Besides her professional talents, she's a marvelous team player. She makes the strong and improvement-issues in your team visible, discussable and manageable. Do you want more...?”

AADZOEKT
huis
aadopmaat
aadkandidaat
aadcoacht
aadcontact

CONTACT

ADRES

Maliebaan 108
3581 CZ Utrecht

OPDRACHTGEVERS

BLIJ MET AAD

AAD BESTAAT

kleuren

0626 194 394

Adrienne Fries
+31 626 194 394
adrienne@aadzoekt.nl

aadzoektskype

Copyright 2012 aadzoekt®